Σχετικά με εμάς

headerlogo5

Η εταιρεία Covim Hellas M. I.K.E.  προσφέρει στην Ελληνική αγορά τη μοναδική και ξεχωριστή Ιταλική ποικιλία του καφέ COVIM.Μέσα από τη πολυετή πείρα μας αλλά και την συνεχή αναζήτηση μας τόσο για νέα προϊόντα όσο και για προϊόντα με τη μέγιστη ζήτηση σκοπός μας είναι να προμηθεύσουμε κάθε είδους χώρο εστίασης με τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ κατανοώντας τις ανάγκες του καταναλωτή.

Ως αποτέλεσμα  της διαρκούς αναζήτησης μας, η γκάμα των προϊόντων μας έχει επεκταθεί σε και σε άλλα ροφήματα όπως η γρανίτα , τα smoothies ,το τσάι και τα σιρόπια σε διάφορες γεύσεις. Φυσικά από τα προϊόντα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ποικιλίες της σοκολάτας , του cafeccino και του mocaccino.

icona-covimΈχοντας όραμα τη διαρκεί εξασφάλιση του πελάτη μας σε προϊόντα πρώτης γραμμής η Εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να απέχει από την εμπορία προϊόντων που εξυπηρετούν τη λειτουργία ενός καταστήματος όπως ποτήρια και φλιτζάνια για τον καφέ, καθώς επίσης και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (Μηχανές Espresso, φραπιέρες, blender κ.α).

Η Covim Hellas θέλοντας να αποδείξει το ενδιαφέρον της για τον πελάτη – καταναλωτή, από την πρώτη στιγμή θέτει σε προτεραιότητα το πνεύμα της άριστης συνεργασίας. Για το λόγο αυτό  και  πέρα από τα εγγυημένα σε ποιότητα προϊόντα, η Εταιρία μας στόχευσε στην αναζήτηση έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού προκειμένου να προσφέρει πλήρη έλεγχο και service στα  μηχανήματα τα οποία εμπορεύεται και να είναι πάντα σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε και αν χρειαστείτε.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς συνθέτουν τη δική μας επιτυχία στο κλάδο.

Υπόσχεση μας πως όλα όσα μέχρι τώρα δημιουργήσαμε για εσάς είναι μόνο η αρχή.